.

E Hënë, 24 Shkurt 2014E Hënë, 24 Shkurt 2014

Impresum

Madhësia e tekstit:

Botues: MediaWorks

Drejtor Ekzekutiv: Ilir Mirena - [email protected]

Kryeredaktor: Leonard Kerquki - [email protected]

Politikë: Shpend Limoni - [email protected]

Ekonomi: Arben Hyseni - [email protected]

Editorialet dhe Shkurt e Shqip: Arben Idrizi - [email protected]

Rozë: Ardian Jasiqi - [email protected]

Sport: Valdet Hasani - [email protected]

Fotografia: Kushtrim Tërnava

IT: Herolind Beqaj - [email protected]

Marketing: Drejtoreshë e Marketingut: Vjollca Musa - [email protected]

Redaksia:E-mail: [email protected]: 038 76 76 76Fax: 038 76 76 78

Adresa: Rexhep Luci, nr. 16/3-1, Prishtina

Dizajni dhe iomplementimi: RROTA